ההזמנה הראשונה שלי: שלושה נגד אחת
אחרי כמה שנים באסקורט, עברתי לסטריפטיז – פשוט צורה אחרת של פיתוי. וההזמנה הראשונה שלי בתפקיד הזה הייתה נפיצה. שלושה בחורים – צעירים, בסגנון משרדי, מצאו אותי דרך bananot.net והזמינו ריקוד פרטי. מביכים, מתרגשים, כאילו בפעם הראשונה ליד אישה שיודעת מה היא רוצה.
נכנסתי – ומיד הרגשתי איך הם קופאים, מביטים זה בזה, מסמיקים. דיברנו קצת, שחררנו את האווירה – והפעלתי את המוזיקה. הריקוד היה איטי, שובב, התפשטתי, התקרבתי, החלקתי את הגוף שלי, דגדגתי אותם בתורם – פעם במבט, פעם במגע. ההתרגשות שלהם גברה, והחלטתי לא למשוך.
«רוצים יותר?» – שאלתי. הם רק הנהנו. ירדתי על הברכיים, פתחתי את המכנסיים של אחד, לקחתי אותו לפה, מלטפת לאט, בזמן שהידיים שלי נגעו באחרים. גניחות מילאו את החדר. תוך דקה כבר היינו על המיטה – הם זיינו אותי בו זמנית. אחד בכוס, השני בתחת, השלישי זיין אותי בפה. הרגשתי אותם בכל חור, והגוף שלי רעד מהנאה מציפה.
הדחיפות היו בקצב: לכוס, לתחת, לגרון. הם מתחו אותי, מילאו אותי, זיינו אותי חזק, בחום, הופכים אותי לצעצוע המשותף שלהם. רוק זלג על הסנטר, זרע – על הירכיים. רעדתי מאורגזמות, גנחתי, צעקתי, לא מסוגלת להתאפק.
הם התחלפו – אחד יצא, השני נכנס, ניסו אפילו חדירה כפולה לכוס ובו זמנית לתחת. זה היה פראי, לוהט, מלוכלך – וכה אלוהי. בלעתי, גנחתי, התעקמתי, עד שהם גמרו אחד אחרי השני: בפה, בפנים, על הגוף. זרע זלג על העור, ואני שכבתי, לוהטת, מאושרת, מרוצה לגמרי.
זו הייתה התחלה מושלמת בתפקיד החדש. ואתה, מוכן לחוות את אותו הדבר? לבד או עם חברים – כתוב לי ב-bananot.net. אני לא רק רוקדת. אני נותנת את כולי.